Sagt om Pille

Sagt om Pille Naeris

”Tack Pille Naeris, dessa familjekonstellationer har starkt bidragit till att en mycket viktig relation för mig gått från dimma och strid till honung och mjölk!! Ett mirakel!!”

” Om du som läser det här aldrig har varit på en workshop i familjekonstellationsarbete kan jag varmt rekommendera att tillbringa en dag tillsammans med andra deltagare på en sådan. Jag kan också varmt rekommendera Pille Naeris när du bor i Göteborg med omnejd. Hon har stor erfarenhet och du kommer att uppleva att du har varit med om något väldigt speciellt när du går därifrån på kvällen. Det är också viktigt att betona, tycker jag, att man INTE behöver ha ett speciellt problem för att delta. Det är helt enkelt bara ett mycket fint sätt att utvecklas som människa.”
Iréne Knopff
CTI/Center för tidiga insatser i Stockholm

”Tack, Pille för din utbildning som gett mig verktyg för hur man kan jobba med konstellationer och hur man förhåller sig till livet. Din ödmjuka inställning och respektfulla framtoning ligger i linje med den filosofi som konstellationer grundar sig på och har även rent personligt hjälp mig att se livet med andra glasögon.”
Britta

”Familjkonstellationer med Pille Naeris har redan varit till stor, väldigt stor, nytta i mitt liv. Jag är rätt så kritisk och går bara efter det som funkar ”in real life” och det gör denna enkla metod, utan att jag först förstod hur det kunde vara.
Genom att göra och bevittna några konstellationer fick jag hjälp att genomskåda några sammanhang i min familjhistoria, som jag inte trodde spelade roll längre, men mycket viktigare var, att denna metod verkar kunde återställa knasiga relationer till kärlek och flöde. Det känns direkt och efter konstellationerna fick jag bevis för att det som hände ”på konstellationen” även hände i verkligheten (!). Konstellationen hade alltså absolut säkert påverkat mina relationer till det bättre och där det fanns band finns det numera frihet och kärlek. Visst är det förvånande. Denna metod är helt enkelt väldigt kraftfull och som jag ser det bara till glädje för alla som vill se verkligheten som den är. Jag kan varmt rekommendera Pille som konstellatör. Hon är väldigt seriös och tydlig. Tack till Pille!”
Sören Jensen
Göteborg

”Hej Pille och tack för en bra kvällskurs. Jag tror att du vet sedan tidigare att jag är mycket imponerad av ditt arbete. Metoden tilltalar mig också, den kan vara väldigt stark och ger förändring som består. Jag är ännu inte säker på om det är du med dina personliga egenskaper eller metoden som är läkande. Det återstår att se. Som jag förstår handlar det om att ge sig hän och låta sig vägledas i stunden, att lyssna till intuitiva budskap och så erfarenhet kan jag tro. Jag gillar gruppen och det har varit viktigt för mig att delta i en grupp just nu.
Det egna dilemmat jag tog upp var att släppa bandet till min son på ett lagom vis. Han är adopterad och det är ju speciellt komplicerat att både finnas som stöd och att samtidigt släppa greppet, ibland putta på. Men jag har brottats med vad som är lagom- ett omöjligt begrepp där inte intellektet räcker till. Genom konstellationen tog vi in hans biologiska mamma och det var befriande, starkt och rörande. Nu har vi träffat henne igen med man och de andra barnen. Det var fantastiskt att se det känslomässiga band som vår son och hans biologiska pappa har, läkande. Denna gång sa vår son att nu känner jag mig färdig och åker inte tillbaka på länge, det känns bra. Jag är vuxen och har ett eget liv hemma att gå vidare med. Som vanligt inget konkret att beskriva i stunden Pille, men en stor förändring i livet. Vi har nu startat en vuxenrelation på ett nytt sätt.”
Kram och tack från Birgitta

”Innerligt tack för igår! Jag kan inte minnas när jag var med om någonting vackrare, starkare och mer hoppfullt än den dag vi fick igår. Just för att det ljusa och kärleksfulla segrar och verkligen är störst, blir erfarenheten så hänförande. Jag kan inte uttrycka min tacksamhet i ord men hoppas kunna leva ut den. Jag vill fortsatt vara med så ofta jag kan, och ska snarast kolla mina möjligheter och återkommer till dig med anmälan. Pille, du är en fantastisk person!”
Marie

”…efterdyningarna av lördagens workshop med systemiska familjekonstellationer… Så starkt, omvälvande och lärorikt på så många sätt. Vilket otroligt värdefullt redskap detta är för att lära sig mer om sig själv, andra människor, relationer och livet! Jag känner mig så förunderligt djupt berörd av det jag har varit med om, och ja, det ger definitivt mersmak! Att bara få vara med, även om man inte sätter upp en egen konstellation, kan starta djupa processer i en och förändra saker och ting, förändra perspektiven, förståelsen för livet och mänskliga relationer. Och…det är väldigt svårt att förklara hur det fungerar. Det måste nog upplevas. Tack Pille Naeris även för denna gång! Alltid lika givande.”